جانشين ناحيه مقاومت بسيج سپاه فارسان گفت: همايش گراميداشت حماسه ۹دي، نهم دي ماه ساعت 10 صبح با عنوان « نقش مديريت رهبري در دفع فتنه 88» با حضور مسؤولان و عموم مردم در مسجد امام حسين(ع)، محل برگزاري نماز جمعه فارسان برگزار مي شود.

به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار، لهراسب سليماني افزود: بزرگداشت روز 9 دي، مهم و ضروري است زيرا اين روز يادآور پيوند ناگسستني مردم با ولايت است، پيوندي عميق و ريشه دار که در فکر و انديشه سران کفر و زورگويان نمي گنجد.
وي تصريح کرد : تبعيت از رهنمودهاي رهبر معظم انقلاب اسلامي ، مهمترين رسالت مردم و مسئولان نظام اسلامي است و حماسه تاريخي 9 دي سبب شد همه نقشههايي که استکبار جهاني براي شکستن قدرت نظام طراحي کرده بود از بين برود.
وي ياد آور شد : حماسهي 9 دي نشان داد انقلاب همچنان با قدرت و قوت تمام استمرار داشته و اين حماسه تضمينکنندهي مسير صحيح و درست انقلاب اسلامي بود.
وي بر نقش بصيرت در خنثيسازي توطئههاي دشمنان نظام اسلامي تأکيد و خاطرنشان کرد: حماسهي 9 دي نشان داد مردم و مسئولان در مقابل توطئههايي که نظام اسلامي را تهديد ميکند دوشادوش يکديگر ميايستند، از ارزشهاي آن دفاع به عمل ميآورند و براي استحکام اين نظام که برگرفته از خون شهداست درکنارهم ايستادهاند.
وي تصريح کرد: مردم در 9 ديماه با لبيک به نداي رهبر فرزانه و متفکر انقلاب اسلامي وظيفه ديني و شرعي خود را بهخوبي انجام دادند و با حضور بهموقع خود در صحنه به دشمنان و بدخواهان نظام ثابت کردند همچنان به آرمانهاي نظام همچنين ولايت و رهبري پايبند هستند و در اين راه ثابت قدم ميمانند
.